D O K U M E N T U M A Z O N O S Í T Ó F á j l n é v : 2_tejfolgyartas.jpg B é l y e g k é p : http://keptar.oszk.hu/120700/120797/2_tejfolgyartas_kiskep.jpg F ő c í m : Tejföl B e s o r o l á s i c í m : Tejföl E g y é b c í m : Termőföldtől az asztalig M i n ő s í t ő : alcím S z e r e p : létrehozó T e s t ü l e t i n é v : Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal S z é k h e l y : Budapest O r s z á g : Magyarország E s e m é n y : felvéve I d ő p o n t : 2019-05-22 E s e m é n y : kibocsátva I d ő p o n t : 2018-06-28 D á t u m r a v o n a t k o z ó m e g j e g y z é s : A szupermenta.hu által közölt cikk megjelenési ideje. A t í p u s n e v e : infografika M e g n e v e z é s : Infografika M e g n e v e z é s : http://szupermenta.hu A j o g t u l a j d o n o s n e v e : Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal S z e r z ő i j o g i m e g j e g y z é s e k : Jogvédett T é m a k ö r : Mezőgazdaság, élelmiszeripar A l t é m a k ö r : Élelmiszerek, táplálkozás T é m a k ö r : Mezőgazdaság, élelmiszeripar A l t é m a k ö r : Élelmiszeripar T á r g y s z ó : grafika M i n ő s í t ő : műfaj T á r g y s z ó : bemutató M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : tej M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : tejföl M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : hőkezelés M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : homogenitás M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : hűtés M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : oltóanyag-bevitel M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : csomagolástechnika M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : érlelés M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : raktározás M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : szállítástechnika M i n ő s í t ő : tárgyszó/kulcsszó T á r g y s z ó : 2018 M i n ő s í t ő : időszak
L E Í R Á S K é p a l á í r á s : Tejföl: Termőföldtől az asztalig I s m e r t e t ő s z ö v e g : "A tejföl tulajdonképpen savanyú tejszín, ami édes tejszín alapanyagból készül alvasztás útján. További fontos lépés az előállítás folyamán a homogénezés és az érlelés is. Lássuk is közelebbről a teljes folyamatot!" (Forrás: http://szupermenta.hu/hogyan-keszul-a-tejfol/) K a p c s o l ó d ó d o k u m e n t u m n e v e : Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal: Lisztgyártás U R L : http://dka.oszk.hu/120700/120785 A f o r m á t u m n e v e : JPEG képállomány M e t a a d a t a d o k u m e n t u m b a n : N L e g j o b b f o r m á t u m : JPEG képállomány L e g n a g y o b b k é p m é r e t : 2683x5125 pixel L e g j o b b f e l b o n t á s : 300 DPI S z í n : színes T ö m ö r í t é s m i n ő s é g e : közepesen tömörített A z a d a t r e k o r d s t á t u s z a : KÉSZ A d o k u m e n t u m s t á t u s z a : INSIDE S z e r e p / m i n ő s é g : katalogizálás A f e l d o l g o z ó n e v e : Nagy Zsuzsanna |